
- 4 Ιουλίου 2014
- 0 Μου Αρέσει
- 240 Προβολή

Υλικά
1 κιλο συκώτι μόσχου
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 Κουτ. Σούπας δυόσμο
2 κουτ. Σούπας άνηθο
1 σφηνάκι ξύδι
80 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
3 κουτ. Σούπας αλεύρι ολικής
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
- κόβουμε τα συκώτια σε μικρά κομμάτια
- ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, τον άνηθο, τον δυόσμο και τα κρεμμυδάκια
- σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε λίγο
- προσθέτουμε τα συκώτια αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει με το αλεύρι και τα αφήνουμε να σοτιριστούν καλά
- σβήνουμε με το ξύδι, προσθέτουμε τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι, και το νερό
- τα αφήνουμε να βράσουν για 12-14 λεπτά με το καπάκι και το φαγητό μας είναι έτοιμο, το σερβίρουμε με πουρέ, με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.