Συκώτι Μόσχου

    Υλικά

    1 κιλο συκώτι μόσχου

    5 φρέσκα κρεμμυδάκια

    1  Κουτ. Σούπας δυόσμο

    2  κουτ. Σούπας άνηθο

    1 σφηνάκι ξύδι

    80 ml ελαιόλαδο

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Πάπρικα γλυκιά

    3 κουτ. Σούπας αλεύρι ολικής

    2 ποτήρια νερό

    Εκτέλεση

    1. κόβουμε τα συκώτια σε μικρά κομμάτια
    2. ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά, τον άνηθο, τον δυόσμο και τα κρεμμυδάκια
    3. σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε λίγο
    4. προσθέτουμε τα συκώτια  αφού πρώτα τα έχουμε ανακατέψει με το αλεύρι και τα αφήνουμε να σοτιριστούν καλά
    5. σβήνουμε με το ξύδι, προσθέτουμε τα μυρωδικά, το αλάτι, το πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι, και το νερό
    6. τα αφήνουμε να βράσουν για 12-14 λεπτά με το καπάκι και το φαγητό μας είναι έτοιμο, το σερβίρουμε με πουρέ, με ρύζι ή με πατάτες τηγανητές

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

    Καλή επιτυχία και καλή όρεξη

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.